Hulp bij opruimen in huis

Herken je rommel in huis als een bron van stress en misschien wel schaamte? En zou je graag hulp hebben bij het opruimen en ordenen van je spullen? Dan kan Zaken-op-Orde In Nijmegen je prima van dienst zijn.

Als je niet behoort tot diegenen die als vanzelf geordend en opgeruimd door het leven gaan dan is hulp bij opruimen een aanrader.

Opgeruimde kasten en kamers zorgen dat je je spullen makkelijk kunt vinden en het geeft rust en gezelligheid. Thuis is de plek waar je je op je gemak kan voelen!

Samen met de opruimcoach in Nijmegen

Misschien ben je al vaker begonnen met opruimen maar heb je het weer opgegeven, of weet je niet goed waar te beginnen. Samen met de organizer lukt het wel. Begeleiding bij het maken van keuzes en hulp bij inrichten van kasten en ruimtes levert zichtbaar resultaat op.  Je wordt vaardiger in het opruimen en ordenen.

Dat kan er voor zorgen dat je zin krijgt om verder te gaan met nieuwe dingen, bijvoorbeeld een voorraadkast, je bureaulades of de stellingkast in de schuur. Of eindelijk die (paar?) verhuisdozen met spullen uit het verleden.

Waarmee kan ik helpen? Doe jezelf een plezier en neem  contact op met Zaken-op-Orde, professional organizer voor Nijmegen en omgeving. Samen bespreken we hoe ik je het beste kan begeleiden zodat je huis binnenkort een stuk opgeruimder is. Hoe fijn zou dat zijn !