Eleo Muijderman: organizer en opruimcoach

Eleo Muijderman professional organizer
Als je met een Organizer aan de slag wilt, wil je natuurlijk graag weten wie je in huis haalt! Even voorstellen: mijn naam is Eleo Muijderman (1961) en ik woon in Nijmegen in de wijk Galgenveld.

Ik ben in 2016 gestart met Zaken-op-Orde na een korte opleiding tot Professional Organizer bij Organizing Works. Eerder ben ik, na mijn studie Sociologie, jarenlang werkzaam geweest als Organisatieadviseur en HR Specialist in het bedrijfsleven en in ziekenhuizen. Het leuke van Organizer zijn vind ik het directe contact met klanten, aan wie je maatwerk levert met zichtbare resultaten die er echt toe doen.

Organiseren en analyseren

Mijn kennis en vaardigheden op het gebied van organiseren en analyseren, zet ik graag in om klanten te begeleiden bij het weer op orde krijgen van zaken in hun huis en/of werkomgeving. Van nature ben ik vrij gestructureerd en krijg ik snel overzicht; mijn stijl kenmerkt zich door pragmatisme en een vleugje humor. Tijdens de uitvoering hou ik het tempo in de gaten zodat de opdracht gerealiseerd wordt, maar het ook prettig werken blijft. En vanzelfsprekend ga ik vertrouwelijk om met alle gegevens en informatie die ik tijdens de intake en de uitvoering hoor en zie.