Diensten van Zaken-op-Orde

De diensten van Zaken-op-Orde voor particulieren, ook voor PGB-houders, betreft de advisering en begeleiding bij:

Mocht je niet tot diegenenDiensten Zaken-op-Orde zoals hulp bij verhuizen en administratie behoren die als vanzelf geordend en opgeruimd door het leven gaan, dan is (incidentele) hulp van een Organizer een uitkomst bij uitzoeken en sorteren van spullen en herinrichten van ruimtes in je huis of bedrijfspand

Herken je het beeld van overvolle kasten, nog steeds niet uitgepakte verhuisdozen, kwijt zijn van papieren in je administratie of het geen afstand kunnen doen van spullen die je al langer niet gebruikt maar denkt nog ooit nodig te hebben…? Bij al deze situaties gaat het om het creëren van overzicht en het maken van keuzes over het bewaren of wegdoen van spullen. Doe jezelf een plezier en schakel Zaken-op-Orde in.

Zakelijke markt

Ook opdrachten in de zakelijke markt die gericht zijn op het zaken op orde stellen in kantoor- of opslagruimtes, of op het opschonen en herinrichten van de administratie, worden begeleid door Zaken-op-Orde.  De investering verdient zich meestal snel terug!
Ordenen en opruimen

Ik kan een klus van begin tot eind begeleiden. Maar uiteraard kan ik ook vooral bij de opstart van een klus begeleiden en je zo de aanpak en werkwijze aanleren om dan zelf verder te kunnen. Net hoe jij het wilt, maatwerk dus!

Wil jij vrijblijvend kennismaken, neem dan gerust contact met mij op!